fanfan napisał(a):

|
Myśl człowieku trochę . Co myślisz ,że Iliev po podpisaniu kontraktu polecił nam go a Stan od razu złożył ofertę nawet nie znając piłkarza? Przecież nasi skauci oglądali mecze Partizana stąd właśnie transfer Ilieva i z pewnością widzieli w akcji tego Jovanovicia . W wywiadzie Marko mówił wyraźnie że Ivica bardzo chwalił Wisłę i atmosferę w drużynie ,i między innymi to skłoniło go do transferu do nas ale przecież to jest normalne że jak jakiś zawodnik dostał ofertę to wypytuje się rodaków z danej ligi bądź drużyny jak tam jest i co oni o ewentualnym transferze do tej ligi i drużyny myślą . Skąd wiesz że nasi skauci nie widzieli tego piłkarza i on nie był na naszej liście a przecież Stan mógł zasięgnąć opinii Ivicy jak ten był już naszym piłkarzem na temat tego zawodnika a jak Wisła wysłała ofertę to Marko mógł wypytać Ivicę o Wisłę i jego pierwsze odczucia . Skąd wiesz że tak być nie mogło? Jedno jest pewne , z pewnością nie było tak że Iviva polecił nam jakiegoś piłkarza i bez oglądania od razu wysłaliśmy ofertę ! Jednak niektórzy i tak twierdzą że nasi skauci nic nie robią podobnie jak Stan tylko kasę trzepią a takich piłkarzy jak Melikson czy Genkov pewnie ktoś im pod nos podsunął .To najlepiej wywalmy wszystkich i niech Zdzisiu Kapka wypytuje naszych zawodników kogo oni to polecają - tak z pewnością daleko zajedziemy!
|
A czy ja coś takiego napisałem. Grali obaj w jednym klubie, więc i rozeznanie na jego temat było. Chodziło bardziej o okazję, jaka się pojawiła po "wybryku" po meczu z Vojevodiną. A że było to na szybko organizowane świadczy fakt, że o mały włos Białorusini nas nie uprzedzili. Nigdzie też nie napisałem, że skauci są do niczego i nic nie robią. Nie wiemy o tym. Natomiast słyszałem jakiś wywiad ze Stanem, w którym była odp., że przy ściąganiu Maora pierwsze informacje zasięgnął od swojego znajomego, który dobrze zna tamten rynek, jednak nie chciał zdradzić o kogo chodzi.