http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zczykowskiego/
I o to chodzi ! Zamiast przepłacać za Polskie gwiazdki które niewiele umieją lepiej poszukać młodych zdolnych którzy za jakiś mogą przebić się do pierwszego zespołu .
Co do Nuneza to Wy rzeczywiście na każdego zawodnika znajdziecie haka - ten źle , tamten źle , a tamten to już w ogóle poraża a najzabawniejsze jest to że nikogo nie widzieliście w żadnym meczu i bazujecie na opiniach takich jak Wy tylko z innych krajów . Już z Lameya zrobiliście człowieka kontuzję i gość musiał się tłumaczyć ze wcale tak nie jest to teraz z Nuneza chcecie zrobić kryminalistę ? Mogę się założyć że jakaś śmieszna gazetka podłapie temat i zrobi aferę jakiego to Wisła zawodnika ściąga nie mając na to oczywiście żadnych dowodów . Chcecie tego? Ciekawe jak on zareaguje jak usłyszy jakie pogłoski o nim w tym kraju krążą , pewnie za głowę się złapie i pomyśli : " gdzie ja trafiłem?" . Szkoda że na tym forum robi się taka dziecinada której nikt nie może uprzątnąć bo już niedługo nie będzie sensu tutaj wchodzić ponieważ nie będzie jednego sensownego postu którego będzie warto przeczytać!!