Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2011, 13:06
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Garguły za specjalnie wielkie pieniądze bym nie sprzedawał, ważne aby nam zszedł z tym wysokim kontraktem z listy płac. Szczerze jestem zaskoczony,że ktoś go chce. Na podstawie czego chcą go podpisać?dziwne.
A na podstawie czego z klubu do klubu przechodzi Pietrasiak, Rachwał czy jakieś Wachowicze. Znajomości, to jest klucz w polskiej lidze. Trenerzy lubią ciągać za sobą "swoich" piłkarzy, a niekiedy wydaje się że oni nie powinni dalej grzeszyć trzymając się tego fachu. Tak to już jest u nas, jeśli Garguła zszedłby z pensji na pewno wielu by go widziało u siebie...Dla mnie to jest mega dziwne i śmieszne zarazem ale tak już u nas jest. Traore ma swoich fanów tak smao jak miał Kasprzik czy inne Ubiparipy...Nie wiem nawet na jakiej pozycji miałby grac ten zawodnik o niezidentyfikowanej pozycji na boisku. W Lechii, która jest dla mnei słaba druzyną może gonić byle gdzie bo jak im nie idzie to improwizują. Z nami grał w ataku to cały mecz mówili że on woli atakować z głębi. Czyli co? u nas miałby grać za Meliksona? Litości. Średni gracz, w tym sezonie będzie przecietniakiem zapewne.
Odpowiedz cytując