ChG napisał(a):

Traore jest bardzo dobrym, uniwersalnym zawodnikiem. Może grać na skrzydłach, w środku pola czy też w ataku. W meczu z nami z tego co pamiętam grał właśnie jedynego napastnika, co z jego wzrostem nie jest łatwe (patrz Patryk Małecki w meczu ze, hmm, Śląskiem?). Warto też nadmienić, że ma dopiero 22 lata i spore ogranie w najwyższych klasach rozgrywkowych. Moim zdaniem gdyby tylko była możliwa taka wymiana za Gargułę, to nawet przez sekundę bym się nie zastanawiał.
Ocenianie gracza przez pryzmat jednego meczu jest bezsensowne.
|
Do niektórych to trzeba powoli i dwa razy.
Napisałem,że z nami nic nie pokazał,bo z został neutralizowany,a że z Ogórami dawał radę. Tzn,że nie oceniam go bynajmniej przez pryzmat jednego meczu,jak dziwnie sugerujesz, a w kontekście nastu spotkań,bo wiem jak gra z Ogórasami czy inną Legią

. Skąd miałbym mieć porównanie? Czy aż tak trudno to zrozumieć ze zdania pisanego po polsku. Ludzie co z Wami.
Garguły za specjalnie wielkie pieniądze bym nie sprzedawał, ważne aby nam zszedł z tym wysokim kontraktem z listy płac. Szczerze jestem zaskoczony,że ktoś go chce. Na podstawie czego chcą go podpisać?dziwne.