Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2011, 12:40
ChG napisał(a):Wyświetl post
Traore jest bardzo dobrym, uniwersalnym zawodnikiem. Może grać na skrzydłach, w środku pola czy też w ataku. W meczu z nami z tego co pamiętam grał właśnie jedynego napastnika, co z jego wzrostem nie jest łatwe (patrz Patryk Małecki w meczu ze, hmm, Śląskiem?). Warto też nadmienić, że ma dopiero 22 lata i spore ogranie w najwyższych klasach rozgrywkowych. Moim zdaniem gdyby tylko była możliwa taka wymiana za Gargułę, to nawet przez sekundę bym się nie zastanawiał.

Ocenianie gracza przez pryzmat jednego meczu jest bezsensowne.
Do niektórych to trzeba powoli i dwa razy.

Napisałem,że z nami nic nie pokazał,bo z został neutralizowany,a że z Ogórami dawał radę. Tzn,że nie oceniam go bynajmniej przez pryzmat jednego meczu,jak dziwnie sugerujesz, a w kontekście nastu spotkań,bo wiem jak gra z Ogórasami czy inną Legią. Skąd miałbym mieć porównanie? Czy aż tak trudno to zrozumieć ze zdania pisanego po polsku. Ludzie co z Wami.

Garguły za specjalnie wielkie pieniądze bym nie sprzedawał, ważne aby nam zszedł z tym wysokim kontraktem z listy płac. Szczerze jestem zaskoczony,że ktoś go chce. Na podstawie czego chcą go podpisać?dziwne.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując