Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2011, 09:44
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ale ja wcale nie placze tylko uwazam inaczej niz ty. Fakty sa takie ze JW ustalil poziiom na jaki tylko on moze sobie pozwolic i dlatego najlepsi z ligi sa tam a nie gdzie indziej.
Powoli chyba kazdego zaczyna juz smieszyc tekst " czytaj ze zrozumieniem" nagminnie uzywany przez niektorych Wielkich z forum. A moze poprostu to to wy piszcie tak , zeby kazdy uzytkownik zrozumial o co wam biega i jaki macie punkt widzenia .
.
Nie bedę się odnosił do merytoryczności twojego posta bo nie ma do czego - natomiast takie chamskie szpilki (Wielki z forum)zostaw dla siebie - sam jesteś Wielki w swojej zarozumiałości i tyle. Na nikogo na forum ze względu na staż nie patrzę z góry - jedyne kryterium to "głupie posty" więc zluzuj Na tym kończę pzrepychankę z specjalistą od kąsania a nie dyskusji.

(Nam? to Nas jest wielu? Piszesz do mnie to pisz do mnie a nie do wielu
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując