Wyświetl pojedynczy post
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2011, 10:24
No dobra ale tak czytam to wszystkie posty od wczoraj już za bardzo nadążyć nie mogę, ale sposród tego wszystkiego udało mi się wyciągnąć jedną konkretną informację - Basałaj miał powiedzieć że poniedziałek/wtorek będą dwa nazwiska ogłoszone. No i co, środek wtorku nam się zbliża. Była lub jest zapowiedziana jakaś konferencja prasowa ?

Za bardzo balonik jest pompowany. To forum jest naprawdę super, ale na sezon ogórkowy powinno chyba być zamykane.

Już nie mówię o tych dwóch Serbach, bo to akurat może być jak najbardziej prawdopodobne. Ale ten Argentyńczyk. Niektórzy już upatrują świetny duet z Meliksonem, ewentualnie naszego Roberto Carlosa na lewej stronie obrony, ale nikt tak naprawdę nie potwierdził choćby zainteresowania tym gościem. Strony klubów z Ameryki Środkowej czy Południowej raczej informują o przebiegu pertraktacji ( vide Chavez ) a tutaj cisza. Info sprawdzone, 100 % pewne od jakiegoś gościa z twittera. O ile się mylę, to mnie poprawcie.

Ale jak dziś nie będzie tego Nuneza całego, to proponuję zamknąć forum około 20 bo padną serwery z naporu łez.
Ostatnio edytowane przez BronekTS : 21.06.2011 o godz. 10:35.
Odpowiedz cytując