thechris napisał(a):

|
Lamey to na razie niewiadoma. Nie ma z kim rywalizować na prawej. Jovanović jest środkowym obrońcą więc pewnie Jaliens bedzie na prawej jakby co... Nie wygląda to solidnie na papierze ani trochę. Po prostu brakuje prawego obrońcy... mógłby być ktoś przeciętny jak Cikos ale przynajmniej by ktoś był. Ten Nunez trochę przypomina mi Boenischa. Nunez z Meliksonem lub Ilevem na lewej to może być najmocniejsza lewa flanka od czasów Kosowskiego. Na prawej będzie rywalizacja Małego (o ile nie odejdzie) z Kirmem. Skrzydła faktycznie na papierze zaczynają wyglądać solidnie. Pozbycie się teraz Małego nawet za te 2,5 bańki euro to nonsens. W przypadku awansu do LM za rok będzie wart 2x tyle. Skoro Mierzejewski może kosztować 5 baniek to Mały tym bardziej.
|
O ile przyjdą:
Nunes, Jovanovic, Chavez, Jaliens, Lamey, Bunoza - dla mnie na papierze bardzo dobry skład.
Lewa strona - Jovanovic, Nunes
Prawa - Jovanovic, Jaliens, Lamey
Środek - Jovanovic, Jaliens, Chavez, Bunoza
źle jest? wiem wiem, zaraz napiszesz - Lamey może nie wypalić, Jovanovic może być bez formy a Chavez sobie nogę złamie ( odpukać )...
NA PAPIERZE ( podkreslam to poraz kolejny ) jest bardzo dobrze. Czy w praktyce bedzie ok? to zweryfikuje ta runda.
Ten news podlinkowany wyżej jest tak buraczany i niekompetentny że aż sie nóż w kieszeni otwiera. Typowy polski dziennikarzyna - poczytał forum i przepisał ( jeszcze żeby czytał dokładnie - nie gdzie tam nasmaruje jakiś bzdetów ludzie będą wchodzić ).
- DIAZ ale nie ze Śląska - jest napisane to co napisał Zbymak/MaciOs - wypożyczenie z opcja pierwokupu
- JOVANOVIC cyt Zbymaka/MaciOsa "Jovanovic dogadany, Wisła ma za niego zapłacić około 400 tys euro w 2 ratach." - a teraz zerknijcie co pisze ten pseudo dziennikarz pod tym nazwiskiem.