Wyświetl pojedynczy post
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2011, 13:00
Angmir napisał(a):Wyświetl post
A mi się wydaje że Wojciechowski obnażył słabość Wisły. Cupiał sam zdaje sobie sprawę że tak naprawdę jest kupa, ale nie widzi szans na łatwą poprawę sytuacji. Dlatego postanawia nie pompować pieniędzy w Wisłę bo to i tak nie gwarantuje poprawy. Dlatego mamy to co mamy - kupowanie piłkarzy za darmo albo za grosze z łapanki bez myślenia o przyszłości klubu, tylko żeby coś sklecić na teraz.

Całe gadanie o nie kupowaniu polskich piłkarzy bo za drodzy jest tylko fasadą żeby nie trzeba było inwestować w drużynę.

Nie żebym jak os szczególnie rozpaczał bo taka sytuacja nie jest dla mnie zaskoczeniem. Podobna sytuacja jest u ans od 1,5 roku, i jak widać nawet Mistrzostwo udało sie wygrać. Na jakiekolwiek sukcesy w pucharach bym nie liczył. Wiadomo czasem średnia drużyna z dobrym trenerem potrafi zaskoczyć i trzeba się tej nadziei trzymać. Ciekawy jestem czy w klubie są jakiekolwiek play rozwoju na przyszłość czy po prostu chcą jak najmniejszym kosztem podtrzymywać trupa przy resztkach życia.
Możesz tu być ale nie pisz wiecej takich głupot. Co by włodarze klubu nie zrobili to zawsze jest źle.
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując