Wyświetl pojedynczy post
cuul
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2011, 12:56
Angmir napisał(a):Wyświetl post
A mi się wydaje że Wojciechowski obnażył słabość Wisły. Cupiał sam zdaje sobie sprawę że tak naprawdę jest kupa, ale nie widzi szans na łatwą poprawę sytuacji. Dlatego postanawia nie pompować pieniędzy w Wisłę bo to i tak nie gwarantuje poprawy. Dlatego mamy to co mamy - kupowanie piłkarzy za darmo albo za grosze z łapanki bez myślenia o przyszłości klubu, tylko żeby coś sklecić na teraz.

Całe gadanie o nie kupowaniu polskich piłkarzy bo za drodzy jest tylko fasadą żeby nie trzeba było inwestować w drużynę.

Nie żebym jak os szczególnie rozpaczał bo taka sytuacja nie jest dla mnie zaskoczeniem. Podobna sytuacja jest u ans od 1,5 roku, i jak widać nawet Mistrzostwo udało sie wygrać. Na jakiekolwiek sukcesy w pucharach bym nie liczył. Wiadomo czasem średnia drużyna z dobrym trenerem potrafi zaskoczyć i trzeba się tej nadziei trzymać. Ciekawy jestem czy w klubie są jakiekolwiek play rozwoju na przyszłość czy po prostu chcą jak najmniejszym kosztem podtrzymywać trupa przy resztkach życia.
A co takiego osiągnął Wojciechowski w pucharach? Wydał jak na polskie warunki straszne pieniądze i do pucharów się nawet nie zakwalifikował. Reszte tych wypocin pozostawię bez komentarza.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
Odpowiedz cytując