Nie ma sensu zwracać uwagi na to co mówi Wojciechowski bo on przeważnie mówi głupoty . Buja w chmurach gdzie ta jego Polonia jest najlepsza , on robi najlepsze transfery a że to ma mało wspólnego z rzeczywistością to już inna sprawa . Jak czytam jego wywiady to nawet się nie denerwuję jak coś złego powie o Wiśle tylko najzwyczajniej śmiać mi się chce z tych jego wywodów . Już przed tamtym sezonem mówił że ma najlepszą kadrę w Polsce

i wszyscy wiemy jak to się skończyło , teraz znów mówi że ma zdecydowanie najlepszą kadrę a przecież dwóch najlepszych piłkarzy pożegna / pożegnało się z drużyną . Najlepsze jest jednak jak mówi że buduje zespół na LM

no nie wiem czy ściągając do zespołu takich piłkarzy jak Bonin , Sikorski , czy ten no-name z Czech zbuduje się zespół na LM , nie wydaje mi się . Co do Wisły to nie wiem czy będziemy mieli wystarczająco mocną kadrę na LM - to się okaże ale z pewnością ta nasza drużyna będzie solidna i mocniejsza niż w ubiegłym sezonie . Jestem przekonany że będzie nas stać na dobry wynik w Europie i obronę tytułu a Wojciechowski to niech zajmie się swoją Polonią i niech najpierw coś z nią wygra bo na razie nie wygrał kompletnie nic a wymądrza się strasznie jakby nie wiadomo kim był i jakie sukcesu osiągał . Mocny jest tylko w gębie a jak przyjdzie co do czego to nic z jego Mocarskich planów nie wychodzi ...