Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2011, 20:30
adamsubaru napisał(a):Wyświetl post
ja lubię zagranicznych zawodników nie lubię polaków w Ekstraklasie czy jestem rasistą Zaintonowanie dopingu przez piłkarzy mimo iż ważne dla kibiców nie jest najważniejsze bo ważniejszy jest wynik, dobry wynik po efektownej grze, a z polaków to zawsze choć jeden się znajdzie
Kolejny zarażony przez "patriotę" Gwiaździstego. Potem się dziwić że ten kraj umiera - wszyscy mają go gdzieś i wstydzą się być Polakami. Bo to fanie być Bośniakiem czy Serbem byle nie Polakiem, no nie?

Dla mnie jesteś zwykłym ćwokiem uprzedzonym do własnej nacji - co nie jest normalne i wg mnie bierze się z zwykłych kompleksów. Jak człowiek naczyta się GW gdzie Polacy są przedstawianie jako najgorsi nieudacznicy to potem mu się w głowie miesza i "wstydzi" się że jest Polakiem .

Gdybyś napisał że chcesz w Wiśle dobrych piłkarzy a np. takich w Polsce nie ma było by OK. Ale ty nie chcesz Polaków bez względu czy są dobrzy czy nie w Wiśle. Henryk Reyman to się w grobie przewraca....

Takich kibiców żeśmy doczekali....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując