baro1995 - nie chce mi sie do wszystkiego co napisales odnosic, bo widac, ze nie wiesz o czym piszesz ale jedno skomentuje:
baro1995 napisał(a):

|
Melikson miał mocną reputacje w Izraelu Gal już takiej mocnej nie ma.
|
Melikson ma jeden wystep w kadrze Izraela. Alberman ma 25. Maor przed przyjsciem do Wisly gral w Hapoelu Beer-Sheva a wiec przecioetniaku w lidze izraelskiej. Gal gra w Maccabi Tel-awiw, czolowym izraelskim klubie co rok bijacym sie o mistrza. I jest tam podstawowym zawodnikiem. Jednak wg. Ciebie to Melikson ma mocna reputacje a Gal nie

Rozumie tez, ze czytasz na codzien izraelska prase sportowa, znasz ogolna opinie dziennikarzy i kibicow o obu zawodnikach

Tak, sarkazm.
baro1995 napisał(a):

|
Gracz Liteksu,nie tyle co mi się nie podoba co uważam,że na LM potrzebujemy kogoś lepszego np.gracza Partizanu Jovanovica,albo takiego np.Giuliego,który jest bez klubu.
|
Giuly'ego? Ludovica Giuly'ego? Tego co ostatnio gral w PSG a wczesniej w Barcelonie i Monaco? Znow nie wiesz o czym piszesz bo Giuly zapowiedzial zakonczenie kariery.
Fan123 napisał(a):

A dlaczego takiego Wawrzyniaka nie próbujemy ściągnąć do nas to jest dobry zawodnik i na dodatek z kartą w ręku. Byłby to dobry transfer pamiętam jego mecze w Panathinaikosie w LM był pewnym punktem tamtej drużyny chociarz trzeba przyznać że to było bodajże dwa lata temu ale on dalej prezentuje przyzwoity poziom. Ale to są tylko moje odczucia zobaczymy co Stasiek wymyślił do środy się dowiemy czekam ze zniecierpliwieniem
|
Czy moderatorzy na tym forum rozdaja bany?