Wyświetl pojedynczy post
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2011, 10:11
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Mógłbym cię prosić o linka do tego newsa?
Moge zeskanowac gazete,i wysłac Ci na maila,jak mi podeślesz w wiadomości
Mila grał cały sezon i był czołową postacią ligi,a o gargule mówiło się tylko w kontekscie,że wisełka płaci tyle kolesiowi co wychodzi raz na pół roku na boisko(dzięki bogu nie płacimy mu tyle ile ma w kontrakcie,bo nie gra).Czy ja mówie o graczach typu Kadlec ? Rzeczywiście świetny zawodnik,nie stac nas,ale jak już tak się chwalicie,że czarnogóra i bułgaria gwiazdy jak Berbatov czy Vucinic,to teraz popatrz,że z naszej ligi aktualnie wypływa dużo więcej takich gwiazd,na Lewego czy Błaszczykowskiego też by nie było stac pepików,mówisz,że czesi nie osiągalni,dziwnym trafem Legia sprowadziła króla strzelców ich ligi,w dodatku za grosze,nie mówiłem,że nie chce wzmocnien z ligi serbskiej,wyraźnie podkreśliłem,że nie jestem za wzmocnienia,z Bułgarii i Czarnogóry,a za wzmocnienia z np. serbii czy czech,słowacji,czy nawet chorwacji bo tam graczy lepszych jest po prostu więcej.Zanev wyceniony na 550k,Gal 500,więc bez rewelacji,oczywiście nie oceniam przydatności po wartości na transferze,ale np.taki Iliev kosztuje tam 1.5 mln. i nie trzeba było za niego płacic.Czołowe klubu ligi bułgarskiej są słabsze od naszych czołowych drużyn popatrz gdzie zaszedł rok temu mistrz polski,a mistrz bułgarii odpadł na przedbiegach.A do czołowych drużyn serbskich mam na myśli Partizana i Crvene finansowo nam troche brakuje,ale awans do LM pomoże nam to oczywiście nadrobic.Ranking lig ? Litości..równie dobrze możesz patrzec na ranking Fifa,przed polską jest np. Uganda,tylko dlatego,że ona ogrywa wyspy świętego tomasza i dostaje za to tylko samo punktów co my za ogranie np . Norwegii.Liga Izraelska ? nawet Melikson powiedział,że tam grają tylko 3 drużyny poziomowi reszty dużo brakuje do nas,zaraz się jeszcze okaże,że azerzy mają lepszą lige.HEDu piszesz,,nie to co Lamey'' powiedz mi na jakiej podstawie oceniłeś chłopa po kur/a meczu z drużyną A-klasy ? -_- Soriano oczywiście nie ta liga,ale ten Despotovic to już cel osiągalny,topowy strzelec segunda division,Ljuboji tak samo nie oceniajcie,bo nie wiadomo co pokaże,cv bynajmniej ma najlepsze w lidze. Co ja pieprze ? Poczytaj forum kibiców Borussi,ma reputacje jak Lamey,którego wszyscy skreślili zanim na boisko wybiegł a teraz piszą,że jest do dupy po meczu z a-klasą.Tak jak mówię stac nas na graczy z SŁOWACJI,CHORWACJI,CZECH czołowych graczy,zabrze było stac na Jeża ? Było,Legia ma Hubnika ? Ma. Vrdoljaka wytargali z czołówki ligi chorwackiej też,więc nie mówcie,że to są rzeczy nie realne,tymbardziej,że my gramy w LM a Legia rok temu grała jedynie w Ekstraklasie.I Ljuboja to nie jest wyjątek bo wszyscy to powtarzają,że coraz więcej takich graczy będzie do Polski przychodzic,rzebyście nie pomyśleli,że znowu bym chciał jakąś gwiazde.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując