Nie jestem w niczich rękach. Nigdy nie miałem do czynienia z nikim z żadnej partii. Zwyczajnie nie zgadzam sie na wciskanie mi ciemnoty. Oczekujesz ode mnie żebym chwalił Tuska, nie ma problemu może poza podstawowym, że nie ma za co. Chyba że coś podpowiesz. Tylko nie pisz ze odsunął Jarka od władzy

))
Na PSL największą sprzedajną k.... ostatnich dwudziestu lat zagłosujesz? Uzasadnij. I nie miej wrażenia ze się napinam. Ja tylko nie mam zamiaru dać sobie wmówić że dłuższy kij jest krótszy. Choćby mnie przekonywały wszystkie "ałtorytety". Nie dziw się też że mam bekę z tych którzy dali sie do kretynizmu przekonać, a wydaje im sie że odkryli kamień filozoficzny.
Palikotem się przejmujesz? Ja bym się zastanawiał dlaczego cisza o Nowej Prawicy, teoretycznie mogłaby zabrać głosy PiSowi, a tu nikt nie ryzykuje. Chyba PO już ma z 15% i boją się wszystkiego

.
FooFighter napisał(a):

|
Najgorzej to psioczą chyba na nacjonalistów..
|
Nie nacjonalistów tylko normalnych Polaków. Takich którzy nie wstydzą się tego że są Polakami, nie lecą do laickiej ue jak muchy do świecy, nie podniecają się jak nastolatki na dźwięk słowa tolerancja. I przedewszystkim rozumieją sens tego słowa. Bo co innego tolerancja, co innego akceptacja. Ciężko akceptować zwyrodnienie. Normalny człowiek do zwyrodnienia nie dopuszcza. "Postępowcy" chcą uznać zwyrodnienie za normę. A wszystkich którzy się na to nie godzą usunąć. Totalne pomieszanie, nic dziwngo ze lemingi skołowane.