Cytat:
|
A Ty mi tu żebym Tuska chwalił? Może mi powiesz za co? Za orliki?
|
totez mowie. Przyganial kociol garnkowi a sam smolil.
W calej swojej zajadlosci nie zauwazasz tego ze osoby, z ktorymi toczysz spory sa takie same jak Ty. Jedynie rozni Was to ze Ty sobie obrales za cel obrone PiS i gnojenie PO a oni na odwrot.
Cytat:
|
nie załamuj mnie twierdząc że tego nie dostrzegasz.
|
Dostrzegam to wszystko co Ty + jeszcze troche wiecej bo nigdy nie zaglosuje na patalachow z PO/PiSu/SLD (no chyba ze w II turze wyborow prezydenckich, aby wybrac mniejsze zło)
Nie chce sie napinac w Twoja strone no ale tak to widze, ze sie stales takim pionkiem w rekach PiSu i nagabujesz na tych pionkow ktore sa w rekach PO.
Cytat:
|
Ja bym chętnie kogoś poparł z mniej popularnych partii, bylebym miał pewność, że mają jakieś szanse. Bo jak mam być jednym z 0.32 % głosujących na daną partię, to się zastanawiam czy nie lepiej mimo wszystko dać krzyżyk Jarkowi, by Partia Obłudy nie wygrała.
|
I wlasnie tu jest problem. O partiach z poza tej 4 ktora jest w sejmie sie nie mowi (no oprocz PJNu, Palikota tez juz zepchneli na margines). Jak uswiadomic Polakow aby sie nie dali wciagnac w ta gre mediow i zaglosowali na kogos z poza tej lansowanej 4. Jedynie chyba musialyby same media taki pomysl podsunac hehe. Nie widze innej mozliwosci zeby nagle sie wiekszosc Polakow obudzila z tego letargu i zaglosowala inaczej niz karza media. CO najwyzej przy jakiejs mega mobilizacji narodu, zwolywaniu sie przez neta moze te kilka % by sie przystosowalo