Wyświetl pojedynczy post
Wiślak z Azorów
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2011, 14:47
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
Legia a nie legła człowieku i jeśli uważasz że Legia przez to że ma dwupoziomową trybunę, to robi słabe oprawy to pogratulować, bo ich oprawy były w tym roku chyba najlepsze.

jak dla mnie trybuna jednopoziomowa jest ok i nie chcę, żeby były dwa poziomy, w środku też to w porzadku wygląda, tylko chodzi o to, że na zewnątrz trybuny za bramkami się różnią od tych wzdłuż linii i to strasznie burzy ogólny efekt. wydaje mi się, że gdyby południowa i północna miały taką samą elewację i konstrukcję na zewnątrz, jak wschodnia i zachodnia to ogólny efekt byłby świetny.
Gdzie ja napisałem że Legia robi słabe oprawy napisałem że muszą się namęczyć aby coś dobrego zrobić a poza tym sądze że kibice Legii woleli by jednopoziomową tak jak np. kibice Jagi którzy poprosili o zmiane projektu i tak sie stało .Legia nawet jak by poprosiła to i tak nic by nie wskórali bo wiadomo jak u nich jest.

edit: pisanie z welkie litery nie gryzie
Ostatnio edytowane przez FraMat : 18.06.2011 o godz. 17:59.
Nie można się nazwać kibicem jeśli nigdy nie było się na meczu, tam samo nie można się nazwać fanatykiem jeśli nigdy nie było się na wyjeździe.
Odpowiedz cytując