Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2011, 22:12
glazik napisał(a):Wyświetl post
mam klilka pytan odnosnie tego konkursu...
*z nowym sezonem tz zaczynajac teraz od meczow kwalifikacji LM zaczynamy od zera czy nadal sa liczone pkt.ktore do tad uzbieralismy? mam nadzieje ze od zera zaczynamy bo ja juz odpuscilem pare meczow w zeszlym sezonie wiedzac ze nie mam szans na czolowke..

Tak począwszy od pierwszego meczu eliminacji LM zaczynamy nową edycję Konkursu i utworzona będzie nowa tabela, dotychczasowe punkty powędrują jedynie do Wielkiej Tabeli Wszech Czasów - czyli zostaną dodane do dorobku punktowego z poprzednich edycji ( temat z Tabelą jest przyklejony)

glazik napisał(a):Wyświetl post
*czy sa jakies nagrody za jakies czolowe miejsca,czy poprostu rywalizujemy o prestiz
Nagrody.. Na dzień dzisiejszy ten temat również utknął w martwym punkcie podobnie jak uruchomienie nowej strony z Konkursem.
Z racji, że teraz będzie mały jubileusz edycja 10 - to zdałby się pomyśleć coś o jakiś nagrodach dla czołowych typerów.

Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to propozycja podwójnego punktowania szczególnych meczy jest słuszna, popieram.

Ale mam też inną propozycję, często widziałem taką sytuację, że w meczu, w którym jesteśmy teoretycznie faworytami, pada remis. I widziałem ludzi, którzy przewidzieli remis, a mieli mniej punktów niż ludzie, którzy typowali zwycięstwo, ale bardziej trafili ze składem. Proponowałbym więc jeszcze dodatkowy punkt za wytypowanie rezultatu (zwycięstwa, porażki lub remisu). Pozdrawiam
Żebyśmy się dobrze zrozumieli mianowicie chodzi np. o to, że:

W meczu pada remis 2-2 i teraz:
PhantomRanger typuje 2-2 3 pkt i dodatkowo 1 pkt gratis ?
czy:
Incognito2192 typuje 1-1 dostaje 1 pkt i dodatkowo 1 pkt gratis ?

W jakich wypadkach ma być przyznawany punkt bonusowy, bo jeżeli dobrze rozumiem to ten ''bonus'' dostaniesz Ty w tym wypadku jak, że trafiłeś remis

Jeżeli coś przestawiłem to popraw
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując