Wyświetl pojedynczy post
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2011, 20:33
fialo napisał(a):Wyświetl post
Tylko pytanie ode mnie czy cała akcja nie jest promowana przez Massouda, Marcina Jenkera, Kamila Adriana Tumulca i inne wcielenia tegoż?
'Raczej może na pewno' przez żadnego z wyżej wymienionych.

1. Niezła akcja, szacuneczek. Licznik szaleje jak po wycieku wody z elektrowni w Fukuszimie.
2. Tak sobie myślę... kiedy przyszedł Basałaj do Wisły z 'polityką historyczną' i dochodzę do wniosku, że nie mógł jej zacząć od wprowadzenia BG na koszulki, bo było stanowczo za późno. Więc myślę, że jest realna szansa na koszulki z BG na sercu w 105 rocznicę powstania klubu - przy założeniu, że realizujemy politykę historyczną, a nie tylko o niej mówimy.

3. Adidas na prawdę nie zachwycił koszulkami Liverpoolu, ale nie do końca bym je krytykował. To jest 3 strój, alternatywny, czyli wyjęty z d., dlatego cyan-black-white. Jednak kolory nie odwracają za bardzo uwagi od mizernego designu.

//Voin - Nike zemną nie konsultowało stroju Juve. Nigdy wcześniej nie miałem kontaktów z ową koszulką i jednoznacznie oddalam zarzut inspiracji tą oto koszulką przy projektowaniu jakiejkolwiek koszulki z logiem Wisła Kraków S.A., czy też Białą Gwiazdą.
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 17.06.2011 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując