Wyświetl pojedynczy post
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2011, 16:11
Xavy napisał(a):Wyświetl post
Żenujące jest to,że ciemna masa wierzy w każdą gównianą informację gównianych mediów.
porownal bym to z nagonka medialna na kibicow - ktorzy sa przedstawiani jako najwieksze zlo Polski a w Europie zostali uznani najlepszymi i dzis dostalismy jakis puchar czy cos na rece jakiegos eurodeputowanego...

co do Lameya to wystarczylo przeczytac wywiad z nim z przed kilku dni zeby wyciagnac odpowiednie wnioski -i bezsensu tu nie spamic ....... reszte zweryfikuje boisko

.......................
ps) jak byl temat RvN to przypomnijcie sobie ilu pisalo ze to emeryt i po co nam on ....( czyli tak naprawde to chyba trza by kupic Messiego olbo CR7 , no ale w tedy bylby lament ze zarabiaja po 10 milionow euro i mozna by za to 50 mlodych Polskich talentow kupic

---------------------
transfery fajna sprawa , ale dla mnie liczy sie tylko Wisla Krakow w Lidze Mistrzow na dzien dzisiejszy ....

czy w skladzie z RvN , Lameyem czy Szalachowskim , mam to gleboko gdzies ... oczywiscie sa wyjatki , np.za nic nie chcialbym takiego kogos jak Klich w Wiselce ale to ma zwiazek z jego utożsamianiem sie a tak to chyba reszta zawdnikow by mi nie przeszkadzala , no moze jeszcze nie z trawi bym Uche
Odpowiedz cytując