fanfan napisał(a):

|
Ty się chyba nie szanujesz pisząc takie głupoty .
|
I co wynika z twojej wypowiedzi - jak chcesz mi coś udowadniać dotyczące mojej osoby to napisz na privie, a jak poiszesz coś tutaj to napisz cos sensowengo, jakieś argumenty czy coś.
Żenujące jest to jak już pisałem piłkarz wywalony bez żalu z przeciętniaka 2giej ligi Angielskiej ma u nas kontrakt gwiazdy. Jeszcze jakoś to miało sens gdyby on przychodził do nas jako etatowy zmiennik dla poszerzenia kadry grający za czapkę drobnych max 100 tyś €. (Nie więcej od reprezentanta Słowacji Cikosza)
Ale on zarabia u nas 4 garzę w zespole ! Więc po prostu wedłóg założeń transferowych ma być gwiazdą tej drużyny.
I to jest właśnie śmieszne - gwiazda u nas - piłkarz za słaby na Championship.
A do tych co zaklinają rzeczywistość że niby to bzdura TVN - akurat jeśli chodzi o transfery to plotek tam nie podają, o transferach informuja tylko po ich podpisaniu. A skoro podali takie informacje o cenach to znaczy że z jakiegoś źródła się dowiedzieli. Innaczej by sobie darowali, bo prawda jest taka że nikogo 9poza nami) Lamey i jego pensja nie interesuje.
A czy to jest 100% na rękę czy 25 % jest za wyniki to już sprawa drugożędna - nie on jedyny tylko cała Wisła ma takie kontrakty.
Piłkarz o takim CV i obecnej dyspozycji nie zasługuje na połowe tej kwoty.
na koniec - Ogólnie to terraz jestem rozgoryczony postawą klubu, ale kiedy przyjdzie do grania to trzeba się będzie z tym pogodzić, Lamey jjest już naszym zawodnikiem i chcąc nie chcąc trzeba teraz liczyc ze może rzeczywiście nie okarze się taki zły. Jkai by nie był jest teraz naszym pikarzem. Po prostu głupota i krótkowzroczność klubu razi w oczy.