Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2011, 12:13
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Kowalski się raczej nigdy nie żalił do mediów i nie narzekał. A Garguła ? Na boisku zero zaangażowania, a potem do gazety "brakło motywacji"
Zacznijmy od tego :

Mati Kowalski na boisku to jest dramat. Połączenie kłody drewna z żabą, w skutek czego wychodzi ślamazarny wślizg.
Ale na treningach zapierdala, z Wisłą sie utożsamia (przyznac sie ilu od niego ma koszulke badz inne gadzety) nie narzeka nie płacze nie psioczy tylko robi swoje. Wole takiego piłkarza jako 25ego niż Branco. Nie wiem czy ktos ma nizszy kontrakt niz Mati, przecize chłop w Hucie mieszka a nie na wolach czy zielonkach jak reszta. Szkoda tylko ze piłkarsko jest Odra Wodzisław.
On gra zawsze na swojego maksa, to ze ten maks jest niski to juz nie poradzimy nic, ale gra na maxa nie odpuszcza. A Guła ? Nie moge patrzyc na ten przewracający sie pachołek, po kontuzji to nie jest ten sam piłkarz. Ostatnio mowil ze jak nie będzie miał pewnego placu to poszuka innego zespołu, Łukaszku komu w drogę temu w czas, chcę zobaczyć jak idą poszukiwania nowego klubu,w koncu ty zawsze chcesz grać a nie siedziec na ławce i przeglądac iphona.

I jak ktoś nie mówi ze Kowal nic nie robi i łapie hajs. Panowie,dlaczego WY tak samo nie robicie w takim razie ?

E: lol. Kowalski duzo nei zarabia. wiecej nie bede sie rozpisywał i nie kieruje sie stereotypami tylko tym co wiem.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 17.06.2011 o godz. 12:26.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując