|
Nie rozumiem jednego. Dlaczego jak sie krytykuje PiS to zaraz ktos pisze ze PO jest takie i owakie, ze Tusk jest taki i owaki. I tak samo na odwrot, ktos cos powie na PO to zaraz fanatycy z PO mowia ze Jarek jeszcze gorszy itd
To jest wlasnie wasza polityka obrzucania sie blotem i nieprzyjmowania krytyki tylko szukania gorszych od siebie.
przestancie za przeproszeniem .......ic ze PiS/PO sa fajne bo to gowno prawda. Dwie partie warte siebie. Oby tylko swinie sobie puscic, na tym polega obecnosc w rzadzie PiSu i PO. Zero merytoryki, planu na przyszlosc. Lepiej naobiecywac, naklamac a jak sie juz przejmie wladze to o obiecankach sie zapomina.
Wywalic obecne 4 partie z zradu i wpuscic nowe. Oczywiscie nie daje to zadnych pewnych przeslanek ze byloby lepiej ale chociaz bylaby taka szansa. A tak to ja juz wiem co bedzie po wyborach. Dalej polityka zlodziejstwa, oszukiwania, obiecanek cacanek, kłamstwa, kłotni i tych samych mord od kilkudziesieciu lat. Tego chcecie to sobie glosujcie na obecny uklad
Przewiduje ze jak PJN przetrwa dluzszy czas - bo obecnie to taka dzika partia, nie wiadomo na co sa nastawieni. Czy chca dzialac czy tylko sie dorwac do koryta. Jesli nie zdobeda 5% w przyszlych wyborach a mimo to nie uciekna do PO czy sie nie rozpadna to pewnie wielu Polakow widzac w nich nadzieje postawi na nich w nastepnych wyborach.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|