Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2011, 09:25
jendrus napisał(a):Wyświetl post
Ja się zastanawiam nad jednym czy jak PIS zmieniło by prezesa i pan Kaczyński odszedł w "cień" to pomogło by to parti czy nie. Bo widać że ludzie jeżdżą po nim jak po psie choć nie wiem dlaczego. Za twardą politykę Ze wrescie zaczęło się coś dziać podatki obniżył a jakoś w budżecie więcej pieniędzy dzięki min CBA
ABW. W rolnictwie du˛zo się poprawiło. A do cholery oni rządzili dwa lata ino!!! A ci już 4 i jest coraz gorzej i to z jedna partią a nie dwiema i to tylko z PSL który chce się tylko koryta trzymać...

Ja Jarka szczególnie cenie za politykę zagraniczną twardą rękę szczególnie w stronę rosjii , gazu.
Jak to dlaczego? Nie wiesz? Jak pojedziesz po kaczorze to czyni Cię inteligentnym, młodym i wykształconym. Tudzież otwiera drogę do "kariery" w mediach. Patrz tramwajarka Krzywonos. Mało tego swojej krytycznej opinii nie musisz w cale argumentować, bo "wszyscy wiedzą że kaczor to obciach" . Sytuacja idealna dla przygłupiego leminga z rozrośniętym ego. Dlatego jest POmylonych taka masa.

AS82 napisał(a):Wyświetl post
W 2009 roku był kongres PISu w Nowej Hucie gdzie Jarek zaczał mówić językiem miłości ,przepraszał Polską inteligencję ,że polityka jest agresywna itd. Zapału mu starczyło na 2 ,3 miesiace .Drugi raz to "telewizyjne orędzie do Moskali" na potrzeby kampanii prezydenckiej ,przegrał wybory i wrócił do tego samego
Kto wrócił do tego samego? Konkrety proszę. To ze przepraszał za agresję w polityce to o czym niby świadczy? Wdzę że powinni cię otoczyć kordonem sanitarnym jak to nieagresywnie proponowano Jarkowi. Dorżnąć watachy, odstrzelić kaczki. To jest język inteligentnych i wykształconych.

Orędzie było skierowane do Rosjan a nie do Putina. To zasadnicza różnica.

Jarek mówi jak jest bez ściemniania, patentowanym oszustom z PO to będzie zawsze nie w smak.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.06.2011 o godz. 09:35.
Hej Nasz TS !!