|
Największe jaja ze sprawą Pasionka są oskarżenia "dziennikarzy" wybiórczej - w stosunku do Pasionka - o przecieki do dziennikarzy Rzepy i Naszego Dziennika i polityków PIS. Pisze o tym redaktorek opierając się na .....przecieku z prokuratury wojskowej. Bo jakby ktoś nie zauważył Prokuratura nie powiedziała do kogo niby miał być przeciek. Pomijam że zgodnie z prawem prokurator prowadzący swoją sprawę ma prawo ujawnić kiedy i komu chce informacje o swoim śledztwie. O ile nie narusza to dobra postępowania.
Kolejna sprawa to oskarżenie o zapytanie do USA w sprawach technicznych. NIe wiem ale jak dla mnie jest to oczywiste że prokurator zadaje takie pytania- szczególnie do najbardziej technologicznie rozwiniętego kraju , który na domiar tego jest naszym sojusznikiem. Ale platfusowsko - lemingowa grupa wzajmnej adoracji już nie jest w stanie rozróżnić co jest dobrem a co złem , kto jest oczywistym wrogiem a kto - co prawda nie zbyt ostatnio wylewnym- ale jednak sojusznikiem, czym jest honor a czym tchórzostwo. A jutro będą błyski fleszy , autografy, wywiady bo Rzepa poda sondaż w którym rudy cudak będzie miał 49% poparcia- za Smoleńsk, za drogi i stadiony,za Zbycha i Rycha,za związki partnerskie, za kontrakt z Gazpromem,za zablokowane podejście do Świnoujścia, za zniszczenie polskch stoczni, za oddanie koncesji na łupki, za naloty o 6 rano na właścicieli stron www, za próbę inwigilacji internetu, za zwiększenie kilkukrotne ilości fotoradarów na ulicach, za promowanie Jaruzelskiego,za zniszczenie honoru polskiego rządu i hołd lenny Rosji,za podniesienie podatków, za obrażanie i niszczenie byłego prezydenta,za największą od 10 lat inflację, za kolejki w przychodniach, za ponoć mający być w likwidacji KRUS,za powstałe-zgodnie z obietnicami- okręgi jednomandatowe i podatki liniowe. Dobry naród to głupi naród.
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 15.06.2011 o godz. 22:58.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
|