Wyświetl pojedynczy post
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2011, 19:31
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jakiego najlepszego napastnika? Masz w ogole jakies pojecie o druzynie Lille? Konczy mu sie kontrakt i nie zostanie przedłuzony - do tego wieczny rezerwowy. Najlepsi zawodnicy Lille:

Moussa Sow 25 bramek
Gervinho 15 bramek
Eden Hazard 7 bramek

Ciekawe czy nadal bedzie ktos lamentowal po tym artykule na owy transfer Valckxa
Wiedziałem że tak się skończy ta wypowiedź

Fakt masz rację ostatni sezon to ogony, ale w poprzednim był podstawowym napastnikiem razem z Gervinho, Sow to odkrycie tego sezonu. Chodziło mi o okres ostatnich kilku lat. Gervinho tez dopiero 2gi sezon gra.

Zresztą pomijając bramki - Frau to prawdzimy mistrz techniki, takie bramki jak on ładuje to normalnie Henry za czasów Arsenalu. Piłkarz wybitny, choć nie znany poza Francją. Jeżeli Lile zamierza się go teraz pozbywać to znaczy że po mistrzostwie im się nieco w dupkach po przewracało.

Sorry jeżeli moje sformułowanie raziło. Doskonale wiedziałem że w tym roku już jest nieco na uboczu, ale przyznam że nie wiedziałem że zdobył tylko 5 bramek. Ogólnie Ligue 1 w tym roku nieco zaniedbałem, w poprzednim było ciekawiej. Ten sezon był strasznie dziwny - nie zachęcał do oglądania.
Odpowiedz cytując