Jak komuś nie wchodzi to proszę :
Ireneusz Jeleń (Auxerre, 30 lat, napastnik) *
Yohan Demont (Lens, 33 lata, pomocnik)
Sébastien Roudet (Lens, 29 lat, pomocnik)
Pierre-Alain Frau (Lille, 31 lat, napastnik) **
Vitorino Hilton (Olympique Marsylia, 33 lata, obrońca)**
Petter Hansson (Monaco, 33 lata, obrońca)
Djimi Traoré (Monaco, 31 lat, obrońca)
Mahamadou Diarra (Monaco, 30 lat, pomocnik) - należy do Realu Madryt *
Chaouki Ben Saada (Nicea, 26 lat, pomocnik)**
Ludovic Giuly (PSG, 34 lata, pomocnik) **
Jacques Faty (Sochaux, 27 lat, obrońca) **
Nicolas Maurice-Belay (Sochaux, 26 lat, obrońca)
Nicolas Penneteau (Valenciennes, 30 lat, bramkarz)
Sylvain Marveaux (Rennes, 25 lat, napastnik) - blisko Liverpoolu **
*- Nie realne
**- duże wzmocnienie(oglądałem prawie każdy mecz francuskiej na canal + więc wiem jak grali i co potrafią
Frau i Giuly mogliby by chciec bardzo dużo,ale giuly potrafi grac skrzydłowego,LO,PO płuca mimo wieku ma ogromne, frau też dosyc uniwersalny,powiem,że to by były mega wzmocnienia przed LM doświadczenie i nie jakieś odcinacze kuponów francuzi tak mają,że mimo wieku się nie opie**alają więc jakbym miał nr do SV to bym mu o nich dał znac,bo zdecydowanie wole Giuliego 2 krotnego bodajże zwycięzce LM niż polaka po greckich wojażach
Giuly i Frau,duże pieniądze,ale zdecydowanie były by to wzmocnienia na miare LM,oglądałem Ligue 1 co tydzień w Canal+ więc wiem co Ci gracze potrafią,Giuly mimo wieku ma mega płuca i zawsze zaiwania na 100% 2 krotny bodajże zwycięzca LM,miec kogoś takiego w drużynie rewelka,w dodatku uniwersalny LO,PO i skrzydła,nawet w PSV grał defensywnego jak była plaga kontuzji.Frau klasowy napastnik i świetnym CV no ale nie tak świetnym jak Giuly,ale i tak on plus gienek młodośc i doświadczenie. Są bez klubu taka szansa raczej się nie powtórzy.Ostatnio ktoś się śmiał,że Legia chce Ljuboje,właśnie podpisali kontrakt więc skoro on przeszedł do Legii do Frau i Giuly na pewno rozważyliby oferte Wisły,a stan by ich na pewno przekonał

Ciekawy jest też obrońca Hilton z OM tam jedynie grzał ławe i wchodził przy kontuzjach ale konkurencje miał ogromną więc nie ma co się dziwic,że nie grał.Diarra to już wiadomo środkowy marzenie,niestety nie stac nas na jego wynagrodzenie,chciałbym żeby Giuly grał na Reymonta mówiąc szczerze,zobaczymy co się okaże w piątek,licze na solidne wzmocnienia a jak zobacze kogoś z listy eurosportu to będzie już w ogóle rewelka