Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2011, 17:21
Karherop napisał(a):Wyświetl post
a czym on się różni od Mięciela który przychodził do Legii 2 lata temu poza tym że grał na Mś ? Mięciel w bundeslidze strzelił wcześniej tyle bramek ile ten serb w swoim ostatnim sezonie . Poza tym Ljubola miał dziwną dwu letnią dziure w karierze. Wiek ten sam . Jestem sceptyczny co do ściągania ponad 33 letnich napastników . Żuraw u nas sie totalnie spalił . Frankowski to wyjątek potwierdzający regułę .

Kupono Ljuboli oznacza chyba że nie wykupią Hubnika , co będzie naprawde dużym osłabieniem Legionistów . Nie przeczę że może iLjubola wypali, ale Czech był obecnie graczem lepszej klasy .
Ale kto w Europie znał Mieciela
Poza tym on miał dobry jeden sezon w Bundeslidze i jeden w Grecji
ja już w tej chwili abstrahuje od poziomiu sportowego
Ale pamietam go ze Strasbourga i P.S.G, to były czasy kiedy nie było internetu rozwinietego
Eurogole w Eusrosporcie były ogladane w całej Europie i ten Ljuboja to był wtedy naprawde kawał zawodnika,
każdy mający chociaz średnie pojecie o piłce faceta znał i to z jak najlepszej strony
Porównać go można tylko z Jaliensem ale, że to jest ofensywny zawodnik, to przez to był bardziej rozpoznawalny, znany
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując