Przede wszystkim witam, kilka dni temu się zarejestrowałem ale czytam to forum (z ciekawości co się dzieje u konkurencji

) już grubo ponad rok. Postaram się nie nadużywać gościnności, z doświadczenia wiem że zarówno w realnym świecie jak i w necie można podyskutować bez wzajemnego obrażania

.
A propos transferu Daniela Ljuboji;
dla mnie jest to transfer ważny dla całej ligi, na równi z transferem Jaliensa do Wisły; obaj są zawodnikami rozpoznawanymi w Europie i niezależnie od ich aktualnego poziomu sportowego podnoszą "renomę" polskiej ligi.
Myślę że dzięki takim zakupom w następnych okienkach łatwiej będzie przekonać coraz lepszych zawodników do grania dla Legii, Wisły czy tez innego klubu z Polski.
Także kibice z innych krajów usłyszą wreszcie o nas w jakimś pozytywnym kontekście - pracuję w dużej mierze z Francuzami, wielu z nich interesuje się piłką - w ciągu ostatniej godziny dostałem kilka emaili z których, po za gratulacjami, przebijało zdziwienie że tak rozpoznawalny (przynajmniej we Francji) zawodnik zdecydował się grać w Polsce.