Wyświetl pojedynczy post
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2011, 15:49
Kompletnie nie rozumiem huraoptymizmu kibiców Legii, a tym bardziej niektórych z nas którzy piszą iż zazdroszczą Danijela Ljuboja drużynie ze stolicy. Przyznać muszę że jest to zawodnik który ma sporę umiejętności, którego obycie w najlepszych ligach świata na pewno zaprocentuje. Jest to dobry piłkarz na naszą marną ligę. Powiedzieć trzeba jednak sobie jasno że ten gracz najlepsze swoje lata gry ma za sobą, z roku na rok dołuje coraz bardziej. Płacenie mu za jeden sezon 700-800 tysięcy euro jest dla mnie idiotyzmem. Jest to górowanie kominu płacowego. Nikt tyle w Polskiej lidze nigdy nie dostał, nawet nie udowodnił swoich umiejętności a już dostaje taki kontrakt. Niektórzy przyjmują ten transfer jako przyjście wielkiej gwiazdy, tak jakby przychodził RVN. Nie ma szału jak dla mnie. Podniecać to możemy się my że kupiliśmy gwiazdę o nazwisku Melikson który zrobi nie bywałą kariere mam nadzieje, a nie Legia która kupiła piłkarza na dorobku którzy przyjedzie do kraju (piłkarsko) trzeciego świata trochę pokopie, coś tam strzeli ŁKS-owi a po roku sobie pojedzie dalej zwiedzać świat.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując