WISŁAZWE napisał(a):

|
Jeszcze nie dawno wszyscy widzieli w Wiśle Baszczyńskiego ( 34 lata) a jak podpisali Ilieva to już pojawiły się głosy co po niektórych, że jest za stary na Wisłę.
|
Przykro mi, że zburzę tą teorię - byłem i jestem przeciwny przyjściu Baszczyńskiego (jak i Wasilewskiego), więc nie wszyscy.
---
A tak zupełnie na marginesie, żeby uświadomić forumowiczom, jak słabymi są menagerami, domorosłymi trenerami i generalnie lepiej, żeby zajęli się kibicowaniem, a nie tworzeniem fantasmagorii (żeby nie było, że kogoś obrażam - sam siebie też obejmuję tymi określeniami), pragnę przypomnieć, że tak wychwalanym Meliksonem czy Pareiką, czy też nawet nieco mniej wychwalanym Genkovem, nikt się obecnie nie interesuje.
A tak krytykowanego Sivakova (nie będę się kłócił, że zawsze niesłusznie) nie jesteśmy w stanie wykupić, bo klub z ligi włoskiej nie chce go sprzedać (chyba nie dlatego, że jest tak słaby), a dodatkowo Sivakov ma na tyle dużo ofert z klubów rosyjskich i ukraińskich (mówił o tym Stan), że nas zwyczajnie na niego nie stać.
Jakby Sivakov był taki słaby, to by zwyczajnie nie było na niego chętnych. A skoro jest tylu chętnych (a i nasz trener bardzo by chciał), to nie świadczy to o tym, że wszyscy się mylą i błądzą, a forumowicze TWSD są jedyni, którzy przejrzeli mistyfikację, tylko o tym, że piszemy tutaj dla zabawy nie mając o tym większego pojęcia. A zawodowcy robią swoje.