wonski_eNHa napisał(a):

Też bym kupił 3 takie koszulki 
...
Jest jeszcze jedna rzecz, która odróżnia Wisłę od europejskich klubów. Koszulki meczowe dla kobiet! W większości klubów można kupić koszulkę meczową w fasonie wykonanym dla kobiet. W Wiśle dotąd takiego czegoś nie było i jeszcze nie ma. Także mam nadzieję, że klub pomyśli tym razem o naszych paniach i będzie można kupić koszulkę meczową w trzech wariantach. (men/women/junior) :]
|
1. Ja bym kupiła pewnie jedną, bo "kasa misiu, kasa", ale projekty super. W ogóle sporo projektów pochodzących od kibiców jest elegancka, a pewnie znowu dostaniemy jakiś "cudowny dizajn" od
fachowców.
No, ale dobra. Nie będę jeszcze narzekać.

Poczekam na premierę.
2. I to jest właśnie to! O ile przy rozmiarówce Adidasa spokojnie można kupić męski trykot, o tyle przy Umbro było gorzej. Niemniej- bodaj w żadnym klubie w Polsce nie ma koszulek dla pań czy też dla juniorów, a na zachodzie (pewnie i na wschodzie też co raz więcej) jest to standard.
Do tego jest wybór długi czy krótki rękaw, numery i nazwiska (no tego to się akurat doczekaliśmy) czy też te emblematy LM/LE/PL- chodzi mi o te na ramieniu (nie kojarzę w tym momencie czy to czasem nie jest tylko "moda" z Premier League).
Pozostałego wyposażenia sklepów kibica w Polsce i na zachodzie nie będę porównywać.