Grzadq napisał(a):

Błąd, z kim mamy konkurować jak nie ze średnim klubem europejskim pokroju Anderlechtu? Z sąsiadką zza błoń?
Zapomnieliście, jakie orgazmy były jak pare lat temu wylosowaliśmy Anderlecht? To jakie szanse mamy mieć w potyczce z nimi jeśli panuje wśród nas pogląd że z Anderlechtem konkurować, gdzieee, nie mamy szans. Ja wiem że kasa, szanse szansami, ale równać właśnie tam powinniśmy, w kierunku średnich klubów europejskich. Trzeba wyjść z tego minimalistycznego podejścia bo nie, bo nas nie stać, bo to Polska, bo tu nikt nie przyjdzie. Wiem że chodzi o kasę i że łatwo się liczy czyjeś pieniądze, ale (przykładowo) ... w kontekście Cikosa 250 tys euro (przyjmuję że to co pismaki piszą to prawda) to naprawdę nie jest dużo.
Co do Brazyliany to się nie wypowiadam bo ani nie widziałem, ani nie znam sprawy, chodzi mi tylko o podejście do pewnych spraw.
|
Zastanów się co napisałeś, życzeniowo to ja chciałbym abyśmy konkurowali z Realem Madryt, ale życie to nie bajka. Trabzonspor też kiedyś ogrywaliśmy i jakie to ma znaczenie?
Cikosz jest średnim zawodnikiem, Lamey pewnie też wybitny nie jest, a więc skoro można mieć coś za darmo to po co przepłacać?