Wyświetl pojedynczy post
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2011, 02:59
wrocilem sobie do domu i nic mnie nie dziwi, wiadomo, ze bedzie narzekanie ze taki i owaki, ale jak czytam, ze Stan po kolezensku zalatwil Lameyowi kontrakt to scyzoryk mi sie otwiera.co za brednie, a jaki niby on mial by w tym interes.Stan byl wielkim graczem na rynku w PSV i ma zamiar wrocic do wielkiej gry, bo to chlop z ambicjami i jesli w takiej Wisle uda mu sie zrobic cos z niczego to bez problemu odfrunie na zachod a ja tu musze wyczytywac brednie, ze to kolesiostwo, paranoja.po pierwsze Stan juz udowodnil, ze nalezy mu sie zaufanie i takie posty to zwykla obelga i obraza ocierajaca sie o pomowienie i szkalowanie jego imienia.jak piernik Piechniczek takie .......y wygadywal to do sadu poszli a niektory posty na forum to to samo co piernik wygadywal.co do Clebiego to szacun za to co zrobil dla Wisly, ale w Wisle to Stan jest odpowiedzialny za transfery i on swoim imieniem i glowa odpowiada za wyniki a nie Clebi, wiec zycze mu powodzenia w nowej roli.co do Lamey'a to zgadzam sie z Westertylem.podobnie jak jego martwi mnie tylko jego wydolnosc i motoryka, bo nam teraz potrzeba zawodnika, ktory bedzie wiedzial co Maaskant do niego mowi a nie popelnial glupie bledy jak Cikos, ktory zadatki ma, ale Cupial chce LM teraz a nie za rok czy dwa.poza tym zobaczymy chlopa w akcji to powinnismy sie wypowiadac a on jednego treningu nie przeprowadzil a tu wiekszosc juz go spisala na straty.pozatym uwazam, ze wzgledy finansowe w tym transferze mialy swoj udzial, bo darmowy. co do Ivicy to uwazam, ze Kirm badz Maly moga zaliczyc lawe, ale to moje czyste gdybanie, nie poparte zadna merytoryczna wiedza.(tylko jutjub)pozdro
Odpowiedz cytując