BiałaGwiazda napisał(a):

Niestety,masz rację.Ale na tym forum zapanowała jakaś ślepa wiara w cudownośc i profesjonalizm duetu Maaskant-Valcx.Tak samo jak swego czasu panował w Polsce mit Beenhakkera.
A fakty sa takie: przeprowadziliśmy 3 dobre transfery: Pareiko,Melikson i Genkov.Jak również 2 tragiczne: Branco,Boukhari i dwa słabe: Jaliens i Sivakov. Widac więc jak na dłoni,że Stan Valcx jest przeciętnym dyrektorem sportowym,bez jakichś oszałamiających rezultatów,na pewno Jacek Bednarz czy Grzegorz Mielcarski w niczym mu nie ustępowali.Ale chyba sam fakt,że są Holendrami jakoś dziwnie wpływa na niektórych kibiców Wisły,bo traktują ich jak pół-bogów.
|
sry ze trafilo na Ciebie , chyba to ten 2005rok to spowodowal
z innej strony chcialem zapytac - czy ja jestem debilem ze to czytam czy moze Ci co to pisza

hmm
co do oceny transferow to:
Pereiko
Melex
Jelins
Sivakow
Genkow
Boukari
moja ocena jest pozytywna - kazdy z nich przyczynil sie do tego ze dzis jestesmy przed mozliwoscia zagrania o upragniona Lige Mistrzow...
Branko - slabizna
Maskant - prze inteligentny facet i swietny trener , kiedys bedziemy go ogladac w pucharowej fazie LM z jakimis topowymi teamami
SV - swietna robota , jeden z glownych winowajcow sukcesu Wisly w zakonczonym sezonie.
Iliev
Lamey
pierwsze oceny bedzie mozna wystawiac po eliminacjach 4 rundy LM czy LE - nastepne po kolejnych meczach i przed przerwa podsumowanie
i nie ze tak ja chce - ale tak poprostu wypada