wonski_eNHa napisał(a):

Zaparzcie sobie melisę, może troszkę ochłoniecie. Wdech i wydech.... spokojnie, lepiej?
Lamey, holender, boczny obrońca. Papiery na grę z pewnością ma. Jeżeli przepracuje okres przygotowawczy w całości, może się okazać poważnym wzmocnieniem. Nie ulega wątpliwości fakt, że potrzebujemy jeszcze zmiennika na prawą obronę, prawdziwego lewego obrońcę i jakiegoś młodego stopera na ławkę (Kowalski - OUT, Młody zdolny - IN).
Mam nadzieję, że Lamey już ma za sobą kontuzje i przyszedł do Wisły odbudować się i grać świetne spotkania w fazie grupowej LM.
Jeżdżenie po Staszku za kolesiowskie transfery (Buka, Lamey) zostawcie sobie na później. Okienko jeszcze nie otwarte, a wy już podsumowania robicie. Skreślacie piłkarza zanim jeszcze zobaczyliście go w meczu z koszulką Wisły. Chillout!
Z Cleberem jest ciekawa sytuacja, jednak wolałbym poczekać na wypowiedzenie się drugiej strony w tej sprawie. Jednak wątpię, że ze strony Wisły wypłynie coś więcej niż 'Wisła rezygnuje z usług Clebera'. Mam tylko nadzieję, że piłkarze oferowani przez Clebiego faktycznie nie byli ludźmi, którzy wpasowali by się mentalnie i taktycznie do planu nakreślonego przez naszych holenderskich sterników.
|
Tez sie z Toba zgadzam. CO do Clebera to sprawa mi troszeczkę śmierdzi i to bardziej po stronie Clebera. Poczekamy zobaczymy. Ale ten wywiad mi nie pasuje.