Wyświetl pojedynczy post
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2011, 21:53
lorddavy napisał(a):Wyświetl post
Ściągamy w ciemno podstarzałego gościa, który nie grał przez prawie cały ostatni rok zamiast zawodnika poleconego przez Clebera. Nawet jeśli byłoby to tylko wypożyczenie nikt mnie nie przekona, że Lamey to lepsza opcja od tego Diogo. W tym momencie jesteśmy podwójnie stratni bo tracimy zawodnika jak i skauta. Takie właśnie działanie nazywam frajerstwem.
ja się pytam w jaki to sposób straciliśmy Clebera skoro piszesz że we frajerski to pewnie masz informacje, podaj je albo nie pisz bezpodstawnie o frajerach
co do tego Diogo to nie trzeba być skautem żeby znalezc takich piłkarzy, jest ich tysiące w Brazylii
ma ktoś w ogóle info o tym Diodo bo mi nic nie wyskakuje, jakby rzeczywiście grał w tym Anderlechcie i był młodzieżowcem Brazylii to powinno coś się pojawić a informacji brak
Wisła nie chciała młodzieżowego reprezentanta Brazylii , to tak jakby odmówiła dobrze zapowiadającemu się wychowankowi szkółki piłkarskiej FC Barcelony czy Manchesteru, no właśnie.. przeczytajcie to raz jeszcze i się zastanówcie.. nawet gdyby to była prawda to przecież albo poszło o kasę i to gruba albo o to że nie chciał przejść do nas, bo w to że Wisła odmawia młodzieżowemu reprezentantowi Brazylii ktoś bez mózgu mógłby to łyknąc.
Ostatnio edytowane przez CH. : 13.06.2011 o godz. 22:05.
Odpowiedz cytując