Wyświetl pojedynczy post
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2011, 21:42
Co do Clebera i Waszego jęczenia.
Jak możecie w ogóle porównywać tego gościa do Marcelo? Nasz były obrońca to był chłopak który przez dwa sezony sporo pograł w tamtejszej ekstraklasie, mimo tego, że był bardzo młody. Ponadto jego klub rękami i nogami się zapierał, żeby nie oddać nam tego zawodnika. Bednarz się popisał i dlatego dostaliśmy taką perełkę. A Wy teraz żałujecie, że straciliśmy nie wiadomo kogo. Przecież ten chłopak co poszedł do Anderlechtu to wcale nie pograł w tej Brazylii. Rozegrał 6 meczów i to 5 lat temu (!). Taki Rios pograł wcześniej w Argentynie. Sporo w lidze, sporo w młodzieżówce i co? Przyszedł do nas i sobie nie poradził. Anderlecht wziął, bo go stać na sprawdzanie takich piłkarzy, pewnie wróci z powrotem jeszcze prędzej niż przyszedł. Co to Anderlecht jest nieomylny?
Cleber się obraził, zabrał zabawki no to go żegnamy. Bez tego wywiadu bym go bardziej żałował, ale po nim moja opinia o nim nieco się pogorszyła. Potrzebujemy doświadczonych piłkarzy, którzy gwarantują jakiś poziom. Widocznie to nie czas, by sprawdzać jakiś młodzieniaszków, zwłaszcza w eliminacjach LM.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując