Cytat:
|
ktorego z nich sprowadził Stan? Nie dla szybkiego zalatna dziury jak Branco czy Boukhariego?
|
Nie kwestionuje jego profesjonalizmu. Branco i Boukhariego mu "wybaczyłem", jak dla mnie jedyna jego wpadka to Sivakov, który okazał się niewypałem, z tymże pozostałe transfery były super.
Chodzi o to, że ściągając takiego Lameya szanse spudłowania są dużo, dużo większe niż w przypadku sprowadzenia dobrego piłkarza występującego w swojej drużynie. Cieszą Cię opinie kibiców Leicesteru, skaczących do góry że ten ktoś odchodzi z ich klubu? Dobra, inne pytanie, cieszyło Cie opuszczenie zespołu przez Boukhariego i Branco? Kibice klubów gdzie Ci zawodnicy trafią też będą sobie wmawiać że ano, nie poradzili sobie, trener był fe, nie dostawali szans i tak dalej. Ktoś tu mądrze napisał - kibice na forach nie kłamią.
Chcąc szturmować LM powinniśmy ściągać zawodników, którzy
gwarantują określony poziom. Lamey ze swoimi 4/5 meczami w tym roku nic nie gwarantuje. Tu leży cały problem.
A tak jak już pisałem, Stan też nie jest cudotwórcą, mam nadzieję że kolejne transfery będą hmmm, nie powiem lepsze bo Lamey jeszcze nie zagrał, ale "ciekawsze" na papierze.