wislak68 napisał(a):

Do Zakopanego nie pojechali: Rios, Cikosz i Siwakow (to akurat zrozumiałe). To chyba faktycznie ich koniec w Wiśle. Eryka mi szkoda. Moim zdaniem chłopak mógł się bardzo ładni rozwinąć.
I z innej beczki: zobaczymy jak się zamknie obecne okienko transferowe ale nie przypominam sobie takiego okresu transferowego w Wiśle żeby jako uzupełnienie składu przychodził do nas król strzelców ligi serbskiej. Czasy się chyba zmieniają.
|
Mnie również jest szkoda, że Erik już prawdopodobnie nie zagra w Wiśle, rozegrał w miarę dobry sezon - uważam,podobnie jak kolega że była duża szansa na to aby się jeszcze rozwinął u nas, większych błędów nie popełniał.
Mam nadzieję, że jeżeli Wisła nie zdecydowała się na jego wykupienie to Stan sprowadzi jakiegoś klasowego zawodnika na tą pozycję.
filip123 napisał(a):

|
Tylko pamietaj ze jak Cikos odejdzie rzeba 2 prawych obroncow .
|
Trzeba dwóch prawych obrońców ?
Tylko teraz zapytam się po jasną cholerę trzymamy w składzie Łukasza Burligę, jeżeli twierdzisz, że potrzeba nam dwóch PO. Bo z nazwy PO już jeden jest.
Pozbyć się Burligi i wtedy sprowadzić 2 PO obrońców, moim zdaniem jak przyjdzie jeden to będzie wszytko - bo zmiennika będzie miał ( Burliga), sytuacja będzie bardzo podobna do tej z zeszłego sezonu z boków obrony Cikos/ Burliga - Palijć/ Branco.