Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2011, 16:48
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Do Zakopanego nie pojechali: Rios, Cikosz i Siwakow (to akurat zrozumiałe). To chyba faktycznie ich koniec w Wiśle. Eryka mi szkoda. Moim zdaniem chłopak mógł się bardzo ładni rozwinąć.
I z innej beczki: zobaczymy jak się zamknie obecne okienko transferowe ale nie przypominam sobie takiego okresu transferowego w Wiśle żeby jako uzupełnienie składu przychodził do nas król strzelców ligi serbskiej. Czasy się chyba zmieniają.

Mnie również jest szkoda, że Erik już prawdopodobnie nie zagra w Wiśle, rozegrał w miarę dobry sezon - uważam,podobnie jak kolega że była duża szansa na to aby się jeszcze rozwinął u nas, większych błędów nie popełniał.
Mam nadzieję, że jeżeli Wisła nie zdecydowała się na jego wykupienie to Stan sprowadzi jakiegoś klasowego zawodnika na tą pozycję.

filip123 napisał(a):Wyświetl post
Tylko pamietaj ze jak Cikos odejdzie rzeba 2 prawych obroncow .
Trzeba dwóch prawych obrońców ?
Tylko teraz zapytam się po jasną cholerę trzymamy w składzie Łukasza Burligę, jeżeli twierdzisz, że potrzeba nam dwóch PO. Bo z nazwy PO już jeden jest.

Pozbyć się Burligi i wtedy sprowadzić 2 PO obrońców, moim zdaniem jak przyjdzie jeden to będzie wszytko - bo zmiennika będzie miał ( Burliga), sytuacja będzie bardzo podobna do tej z zeszłego sezonu z boków obrony Cikos/ Burliga - Palijć/ Branco.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując