Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2011, 12:56
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Oglądając wczorajszy mecz ŁKS-u raczej utwierdzam się w przekonaniu, że Mąka jest za słaby na Wisłę. Jest to dobry, solidny gracz ale bez błysku, w Wiśle nie ma czasu na to żeby się "ogrywał", nie ten klub. Nam potrzeba graczy którzy już na tą chwilę dużo sobą prezentują. Wygrać rywalizacji nie wygra, szkoda też żeby siedział na ławce i się marnował. Wypożyczyć / sprzedać, takie jest moje zdanie.
Po naszym ostatnim meczu z Polonią Warszawa trzeba by stwierdzić że 90% graczy się nie nadaje do gry w Wiśle..

Oglądałes najsłabszy mecz ŁKSu w tym sezonie , zresztą mecz o pietruszke

Wg mnie Mączyńskiemu trzeba dać pół roku ostatniej szansy , bo nie mam przekonania czy Jirsak czy Garguła w (obecnej formie) biją go tak na głowe aby im płacić 5-8 razy więcej na sezon .

Garguła zresztą grając kiedys w GKSie wogóle nie błyszczał przez wiele lat , aż nadszedł jeden sezon życia gdzie wychodziło mu wszystko i został rozgrywającym reprezentacji niedługo po swoim debiucie . Szkoda by było za 2 lata usłyszeć że Mączyński po świetnym sezonie w ŁKSie wylądowal w Lechu lub Poloni W .
Odpowiedz cytując