Wyświetl pojedynczy post
STARY WIŚLAK
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2011, 12:13
Kocur napisał(a):Wyświetl post
8 lat oficjalnego logowania stuknie po wakacjach. Wcześniej aż mi głupio było zakładać konto bo myślałem że jest tylko dla wybranych i kumatych - szkoda że dzisiaj takiego odczucia ludzie nie mają.

Wiele się zmieniło, w życiu kolejne studia, kolejna praca, hmmm, kolejne białogłowy

Na forum też się wiele zmieniło - niestety...

- Kiedyś gościa co by napisał "trzymajmy kciuki żeby Amica weszła do pucharów dla dobra polskiej piłki" albo "pasy w ekstraklasie muszą być bo derby są cool" 90% forumowiczów by zbluzgało a potem dostała bana na pół roku.

Teraz osoby które zwracają uwagę na takie wynaturzenia są odbierane jako kosmici - i przez świeżych forumowiczów i czasami co gorsze - przez administratorów ...

Kiedyś forum uczyło, edukowało, młody człowiek wiedział kto jest przyjacielem a kto wrogiem - dzisiaj więcej tutaj kibice.net niż starej dobrej Wisły Kraków.

Miejmy nadzieję, będzie lepiej
Na podstawie wypowiedzi szanownego przedmówcy muszę stwierdzić i przyznać rację, że na tym forum bardzo wiele się zmieniło...ot lata lecą.

Jestem przekonany, że moja osoba to relikt przeszłości dawnego systemu.

Ale kochana młodzieży, ja byłem, jestem i będę Wiślakiem...no cóż STARYM WIŚLAKIEM!!!

W moim życiu nie ma wielkich zmian...ta sama praca od 38 lat...ta sama żona od 31lat...ale przede wszystkim ta sama ukochana drużyna, której na imię WISŁA KRAKÓW...i to z górą od przeszło 40 lat!!!
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
Odpowiedz cytując