anhellic napisał(a):

I tak należy to rozumieć. Nie wiem, skąd ta ironia ukryta w formie cytatu. Widzę, że nie znasz szczegółów sprawy. A jeśli tak jest, to może lepiej, żebyś milczał. Nie uważasz?
Jestem prawnikiem sportowym i prowadziłem sprawę Kuby. Substancja, która przyjął to 4-metylo-2-heksanamina. Jest ona traktowana jako "substancja określona" (z wyjątkiem poprzedniego roku), ze względu na swoją powszechną obecność w produkatach życia codziennego. Stąd w jej przypadku obowiązuje łagodna kara, od upomnienia do roku dyskwalifikacji, choć ta ostatnia nie jest w praktyce wymierzana. Grecy dyskwalifikowali Kubę, lekceważąc kompletnie przepisy. Zauważył to Trybunał w Lozannie i skrócił okres dyswalifikacji do 3 miesięcy. Masz jakieś wątpliwości?
|
pisze o słowach komentatora z TVP, a jak się cytuje konkretne słowa wypowiedziane przez innego człowieka to chyba używa się cudzysłowu ? Więc używając Twoich słów pozwolę się Ciebie zapytać :
anhellic napisał(a):

|
A jeśli tak jest, to może lepiej, żebyś milczał. Nie uważasz?
|
ta sprawa sprawia tylko uśmiech na mojej twarzy, ponieważ wydaje mi się że gdy pierwszy raz złapali na tym Wawrzyniaka to już chyba wiedział że nie może tego łykać, a mimo to jakiś czas później sytuacja się powtarza.
Tak jak napisałeś nie znam dogłębnie tej sprawy więc nie pisze o niej pracy licencjackiej tylko swoje zdanie. "
Nie uważasz?" ...