Wyświetl pojedynczy post
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2011, 10:16
anhellic napisał(a):Wyświetl post
I tak należy to rozumieć. Nie wiem, skąd ta ironia ukryta w formie cytatu. Widzę, że nie znasz szczegółów sprawy. A jeśli tak jest, to może lepiej, żebyś milczał. Nie uważasz?
Jestem prawnikiem sportowym i prowadziłem sprawę Kuby. Substancja, która przyjął to 4-metylo-2-heksanamina. Jest ona traktowana jako "substancja określona" (z wyjątkiem poprzedniego roku), ze względu na swoją powszechną obecność w produkatach życia codziennego. Stąd w jej przypadku obowiązuje łagodna kara, od upomnienia do roku dyskwalifikacji, choć ta ostatnia nie jest w praktyce wymierzana. Grecy dyskwalifikowali Kubę, lekceważąc kompletnie przepisy. Zauważył to Trybunał w Lozannie i skrócił okres dyswalifikacji do 3 miesięcy. Masz jakieś wątpliwości?
pisze o słowach komentatora z TVP, a jak się cytuje konkretne słowa wypowiedziane przez innego człowieka to chyba używa się cudzysłowu ? Więc używając Twoich słów pozwolę się Ciebie zapytać :
anhellic napisał(a):Wyświetl post
A jeśli tak jest, to może lepiej, żebyś milczał. Nie uważasz?
ta sprawa sprawia tylko uśmiech na mojej twarzy, ponieważ wydaje mi się że gdy pierwszy raz złapali na tym Wawrzyniaka to już chyba wiedział że nie może tego łykać, a mimo to jakiś czas później sytuacja się powtarza.

Tak jak napisałeś nie znam dogłębnie tej sprawy więc nie pisze o niej pracy licencjackiej tylko swoje zdanie. "Nie uważasz?" ...
Odpowiedz cytując