terje napisał(a):

nie wiem jak może się Wam podobać ten projekt z wielką, pustą gwiazdą?! zero gustu, szopa jak ch..! Wisła, jak na legendarny, zasłużony klub przystało, winna mieć stroje KLASYCZNE, bez udziwnień i fajerwerków! logo s.s.a. powinno się znaleźć co najwyżej na firmowych drukach, a nie na koszulkach czy spodenkach! najlepszy wg mnie projekt to te 3 pierwsze z lekkimi paskami na poprzedniej stronie, wyrzucić logo s.s.a., zamiast tego białą gwiazdę i miód malina!
ja wiem, że 17 letni kibice mają fazki na bezgustne strojenie się i zapierd... po klubach w ciemnych okularach, ale nie musicie promować tak wieśniackiego projektu koszulki NAJSTARSZEGO klubu piłkarskiego w Polsce! TROCHĘ SZACUNKU!
|
No to pozdro z twoim myśleniem, według twojego kierunku rozumowania Wisła powinna grać jak w latach 70-80 na boisku, czy też pastwisku gdzie ludzie krowy wyprowadzali ...

Ubrani powinni być klasycznie w koszulki z 100% bawełny, a kolor czerwony powinien wziąć się z czerwonego barwienia białej koszulki w farbie dulux czerwonej ... bo liczy się bezgraniczne przywiązanie ;] Teraz liczą się pieniądze i nikt tego nie zmieni.
Gościu idą czasy kreatywności, czasy marketingu i nie ma znaczenia czy jesteśmy klubem najstarszym w Polsce czy też nie, taki argument do mnie nie trafia, może powinniśmy jeden komplet zastrzec już na przyszłość jako zabytek ? Nic się nie będzie zmieniało w nim, ludzie zamiast kupować nowe trendy będą trzymać go do śmierci, bo po co sponsorować Wisełkę skoro ma się jej legendarną koszulkę na lata ?
Popatrzcie na pierwszą koszulkę z brzegu która mi się przypomniała:
Inter, ten jakiś smok z boku to jest klasyczne wykorzystanie ? nie ...

Produkuje się takie koszulki, które mogą się jak najlepiej sprzedać w kraju czy też poza
Ale kochany kolego my mamy sponsora technicznego Adidas i ten producent zwykle stawia na klasyczność niźli na ekstrawagancje jak Nike.