Wyświetl pojedynczy post
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2011, 23:31
hcgn napisał(a):Wyświetl post
Jakie były jazdy na Amikowców jak bronili Reisa a widzę że wystarczy znać 'Grześka' by robić to samo.
Dj_ibutti - Rozumiem że wg Ciebie wszyscy niewinni a afera wywołana została przez prokuraturę która wrabia bogu ducha winnych piłkarzy?

Zejdź na ziemię.Grajki , podobnie zresztą jak cała reszta 'towarzystwa'(trenerzy,działacze,sędziowie itp) dzielą się na tych co handlowali a nie ma nic na nich i handlowali i jest coś na nich.Być może są tacy co tego nie robili ale to procent ogółu i do tego musieli po prostu dobrze trafić

To był cały system w którym nie mogłeś powiedzieć - 'ja się w to nie bawię' bo system by cie zmielił.Dlatego sorry, prędzej uwierze że Łobo wygryzie Ronaldo w Realu, niż w to że Kurdziel, pałętający się po regionalnych ligach, jest czysty.
Nie wszyscy. Po prostu część jest zgarniana tylko dlatego, że grała w tym klubie, a ktoś powiedział "wszyscy wiedzieli" itp.

Jestem blisko związany ze środowiskiem prawniczym, więc wiem jak działa w Polsce prokuratura... W podobny sposób było ze sprawą Majdana i Świerczewskiego. Prokuratura, media, kajdanki, więzienie, a potem co się okazało? Że monitoring pokazał prawdę i kicha, nie udało się zrobić medialnego zatrzymania, a przepraszam próżno szukać.

Kominek - absurd, bo ciągle się przewija "ustawił wynik meczu". A co mógł zrobić. Owszem jedyne co mógł, to mógł wiedzieć.
Ostatnio edytowane przez dj_ibutti : 11.06.2011 o godz. 23:33.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując