Wyświetl pojedynczy post
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2011, 23:04
wujekWojtek napisał(a):Wyświetl post
No no, ten efekt placebo nie jest aż tak zajebisty jak Wam się zdaje. Te opaski przywodzą mi na myśl telezakupy mango i ich plastry aikido i inne badziewia. Pic na wodę jedynie, ale każdy ma jakieś odchyły, ja na przykład jak idę grać na boisko to zawsze w koszulce Barcelony bo daje mi +10 do strzału i +5 do szybkości.

A w ogóle jak oglądałem zdjęcia to Boguś strasznie wychudzony jest jakby. Optycznie wydaje mi się, że zeszczuplał, a może to te stroje adidasa tak skonstruowane. However on i Bunoza powinni przede wszystkim zwiększyć masę jak Mały, mogłoby im trochę to pomóc i byliby mniej kontuzjogenni trochę

Co do efektu placebo. Moj kumpel wrocil osttanio z biegania i zalil sie ze mu jaja obtarlo. Dalem mu dla smiechu masc ktora byla calkowice do czego inego przeznaczona, wiecie jaki byl efekt?
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując