wonski_eNHa napisał(a):

[/B]
Zauważ tylko, że Biała Gwiazda jest naszym symbolem jak godło na koszulce narodowej. Analogicznie Husaria na koszulce reprezentacji była by jak Smok na koszulce Wisły. Logo Wisła S.A jest analogicznie tym czym jest herb PZPN dla reprezentacji. Mam nadzieję że zrozumiałeś hierarchie. Biała Gwiazda/Godło>Logo S.A/PZPN>Smok/Husaria 
BG na sercu, każdego Wiślaka! Logo S.A na spodenki. Min. 300% - wzrost sprzedaży koszulek meczowych \
|
Są zerowe szanse na zastąpienie loga SA Białą Gwiazdą gdyż taki człowiek jak Basałaj który ani troszkę nie utożsamia się z kibicami, razem z całą RN będą forować twór który ma być rozpoznawany w Europie i ma zyskiwać swoją wartość poprzez reklamowanie się na koszulkach.
Ja to tak rozumiem. Obecni rządzący nie patrzą na tradycję czy dobrą atmosferę wśród kibiców tylko na kase i jak najwięcej wycisnąć tej kasy z kibica czy Wisły.
wujekWojtek napisał(a):

Jak juz wcześniej pisałem Barcelona jako trzeci komplet miała już pomarańcz, jaskrawą żółć, jaskrawą zieleń, mango (sic) a teraz będą mieć czarne.
|
I jak dla mnie to fenomenalny pomysł z tym trzecim strojem.
Jest to coś nowego, oryginalnego więc wiele osób by się w taką koszulkę zaopatrzyło. Dodatkowo świetnie wyglądają.
Patrząc ile zwykłych osób zafascynowanych Wisłą potrafi poświecić swój czas i myśleć z bardzo dobrym efektem o strojach Wisły, coraz bardziej ciekawy jestem jak to zrobią fachowcy z Wisły i Adidasa mający cały rok na zaprojektowanie tych unikalnych koszulek dla Wisły