Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2011, 19:34
Cytat:
Ona jak ona ale Arłukowicz który sie wypromował na aferze hazardowej i tak zapiekle krytykował PO to już szczyt wszystkiego. Przecież ta partia to bezideowy twór, który po trupach pcha się do władzy...
Jak widac rzad ma na takich jak Ty (My) wyjebane i widzac glupote wiekszosci narodu robi sobie jaja z wyborcow. Jak mozna przygarniac do siebie przerzutow ;/ Ktos kto kilka miesiecy wczesniej krytykowal PO, kto uciekal z PiSu i zakladal jedyna sluszna partie o nazwie PJN, dzis spieprza z niej i idzie do wroga nr.1. To sie w glowie nie miesci.
Jeszcze jedyna nadzieja w przyszlych wyborach. Jak wygra PO to ja sie chyba zalamie. I nie chodiz o to ze jestem jakims zacieklym ich przeciwnikiem. Po prostu ta partia nic nie robi oprocz nabijania sobie PRu, a teraz nawet posunela sie do przygarniania przerzutow. Porazka bedzie jak zdobeda 30% glosow ;/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.