Sopranos napisał(a):

|
Masz może coś do powiedzenia? Czy może w swoim stylu będziesz się dalej upierał i twierdził, że to decyzja Cupiała czy tam RN, a to, co powiedział Valckx zostało mu narzucone "z góry"?
|
A co miał wg. Ciebie w tej sytuacji powiedzieć, geniuszu? Słyszałeś, żeby jakiś normalny pracownik klubu przyznał się że mu się ktoś w kompetencje wpierdala?
POMYŚL jakby się taka chwila szczerości skończyła.
Mam wiele do powiedzenie, ale akurat nie do Ciebie. Na Twoje posty reaguję głównie, gdy zaczynasz coś bredzić na mój temat, a i to nie zawsze.
I kto Ci powiedział, że Baszczyński miałby koniecznie grać na prawej obronie? A na stoperze to co my mamy? Najlepszy zawodnik - Chavez, który nie zachwyca ale oby podpisał, bo odsuwa to realną perspektywę gry Kowalskiego w pucharach. Bez Chaveza to zostalibyśmy z Jaliensem - prawdopodobnie największym rozczarowaniem rundy wiosennej, Bunozą i wspomnianym Kowalskim, a mnie nie pozostałoby nic innego jak już umówić wizytę u kardiologa.
kacpaw91 napisał(a):

|
Ja liczę na efekty pracy naszych 8 skautów od niższych lig. Mogliby zaprosić takich kilkunastu zawodników i rozegrać sparing z MESĄ.
|
Przecież co jakiś czas sprawdzani są młodzi zawodnicy z niższych lig. Tyle, że żaden z nich nie jest przymierzany do pierwszego składu. Nie ten poziom. Można co najwyżej liczyć na to, że ktoś się z czasem przebije, jak Boguski czy Małecki.