Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
Kamil17ABG
Member

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2011, 14:39
Felipe ja posiadam Galaxy Ace od jakiegoś miesiąca. Jest to dobry telefon , bezawaryjny (jak dotąd) , nie ścina mi pomimo zapełnienia muzyką i aplikacjami prawie całej karty pamięci, ma całą masę bajerów, aparat dość dobry (profesjonalny bynajmniej nie ,ale do codziennego użytku się nadaję) , no i obudowa jest dobrze zrobiona : )
No i najważniejsze dobrze się na nim piszę jak się jest przyzwyczajonym / lub przyzwyczai do dotykowej klawiatury i jest głośny (nie chodzi mi o puszczanie muzyki z telefonu bo wątpię byś się w to bawił) - z rozmowami telefonicznymi nawet w hałasie nie ma problemu.

Tak z minusów na szybko mogę wymienić : bateria nie trzyma za długo (no ,ale w końcu to smartfon) , brak flasha , cicho odtwarza na słuchawkach muzykę (co prawda to można nowym softem zmienić ,ale fabrycznie to jest wada) , niezbyt dobra jakość filmów i na pewno nie jest to telefon biznesowy ,tylko do użytku codziennego.

Ogólnie przerzuciłem się po paru latach używania nokii 5310 xpressmusic i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony (byłem sceptykiem ,jeśli chodzi o dotykowe telefony). Jeśli chcesz coś jeszcze się dowiedzieć to pytaj.
Odpowiedz cytując