Cytat:
|
Masz może coś do powiedzenia? Czy może w swoim stylu będziesz się dalej upierał i twierdził, że to decyzja Cupiała czy tam RN, a to, co powiedział Valckx zostało mu narzucone "z góry"?
|
Po pierwsze, to tłumaczenie było dzisiaj strasznie naciągane. Najpierw zagaduje do Baszcza, stwierdza że i on i trener go chcą, potem jednak stwierdza że neeee, jednak mam mnóstwo innych, lepszych. Gdybym wiedział że to ktoś inny niż Stan to bym to kupił, ale z tym gościem, oglądającym piłkarzy szmat czasu, mase meczów na dvd (...) brzmi to trochę dziwnie. Powiem inaczej - to jest profesjonalista, który zna się na robocie, więc jeśli pojawił się w ogóle temat Baszcza ze strony Wisły to znaczy że go Wisła (a raczej Maaskant z Valckxem) chcieli.
Po drugie,
Cytat:
Oczywiscie ,ze nikt nie blokował z gory Zostanie mi na pamiatke zdjecie koszulki przygotowanej dla Baszcza
|
Ot zdanie jednego z forumowiczów. Oczywiście, każdy ma swoje zdanie na ten temat, faktem jest że Baszczu trafił do Polonii. W każdym razie osobiście tłumaczenia Stana mnie dzisiaj nie przekonały.